Post by naucebascecom on Feb 15, 2022 16:38:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати гроші ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра, але щоразу, коли я закінчую раунд, з’являється реклама😐, але я ставлю 4 зірки🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Гра постійно вилітає, я думаю, що це через перезавантаження після відтворення реклами. Я намагаюся відновитися після удару, і гра вилітає після відтворення реклами. Інакше дуже весело, але я нічого не купую, коли мене випадково завантажують.
Неправдиві твердження про безкоштовну рекламу в покупках додатків. Я купив через додаток і досі отримую рекламу скрізь.
це просто серфери Subway, але з Соником.
олекс
Гра в порядку. Працює добре, але швидко застаріває. Як тільки ви отримаєте 4 пружини, вигини дороги занадто швидкі, щоб виправдати гравець, що зможе побачити, з чим він зіткнеться. Те ж саме стосується слайдів. Через швидкість і відстань між перешкодами ви відразу потрапите в аварію.
Нові оновлення жахливі. Я маю на увазі абсолютно сміття. Гра була бездоганною. Навіщо лагодити те, що ніколи не ламалося? Я серйозно думаю про видалення цієї гри. Я ненавиджу цю гру, і я ненавиджу вас, дурні за ці жахливі оновлення. Ви, хлопці, дурні для цього. Я прокляті дурниці. Ya buncha wimps. "Sonic Dash - Нескінченні Слаби". Тому що ти такий. Слаби. І будь-хто, хто грає і отримує задоволення від цієї гри після цього пониження, є немолодими, як і ви, хлопці, через це пониження. Я, дурні.
О, малюк! Час оновити цей огляд, щоб я міг отримати одну каблучку з червоною зіркою! Таким чином, ця гра все ще є цікавим способом провести час, але все ще є пара збоїв, як-от прокрутка, коли персонаж виконує повітряні трюки. Бадники насправді не схожі на бадників, вони більше нагадують фірмові іграшки для ванни, не кажучи вже про те, що просто два бадники замість того, щоб додати більше. Їм також слід додати ще пару босів, щоб прикрасити ситуацію.
Sonic Dash - Endless Running ארקייד ovaf
Капець а не придложеніє
Мій супер Пупер калькулятор не потягнув
елементи керування мають занадто велике відставання введення, і спіни сфальсифіковані
Ця гра є однією з найгірших ігор, у які я коли-небудь грав, тому що є так багато реклами, що я навіть не можу грати в гру, тому що вони блокують кнопку x, щоб повернутися до меню. І є так багато помилок і перешкод, що навіть коли я їх подолаю, це все одно зараховується як смерть. Не завантажуйте найгіршу гру evrr
Мені незподобалась гра
Це відстойно, щоразу, коли я ухиляюся від атаки, він говорить, що я отримав удар, і щоразу, коли я підбираю здатність, він не дає мені можливості
Run the installer and wait for Easy Mod to configure the ... Sonic Moves/Techniques Speed Maneuvers Homing Attack | Jump Dash | Kick | Light
Дивовижний; Я дуже люблю цю гру
Графіка така надзвичайна, що я хотів би продовжувати бігати вічно, не вмираючи, найкращий нескінченний бігун!!!
Діти в захваті від ігри
Гра дуже хороша, але весь мій прогрес зник, коли я грав у неї на другий день. Я вже витратив 10 фунтів стерлінгів на покупку речей. Дуже розчарований.
Можливо, у мене немає Wi-Fi або Micro SD, але у мене виникають проблеми, коли справа доходить до необхідності повторного підключення до мережі, щоб оновити Завдання... виправити це!?
👍👍👍👍👍
Клас👍👍👍
Впсапп
Гра чудова, у ній є кілька подій, у яких ви можете взяти участь, щоб заробити нагороди, широкий набір персонажів і рівнів, які ви можете розблокувати, а також досить точний ігровий процес та дизайн. Це 4 зірки через помилку, яку я відчуваю під час гри... Коли я беру пружину, щоб виконувати повітряні трюки, щоб заробити кільця, це іноді мене обдурює, коли я роблю все добре. Але якщо ви виправите це, я зміню свій огляд. Крім того, я рекомендую вам роздавати більше подій з персонажами, вони корисні та, чесно, дуже весело!
Ця гра — безлад. Забагато помилок, щоб перерахувати, музика, яка змінюється кожні 15 секунд, сенсорний екран місцями не працював... Раніше це було добре, але, як і в інших іграх, які постійно оновлюються, стає майже невпізнанним з оригінальної версії.
Шляпа не качайте... Дофіга реклами
Sonic Dash - Endless Running არკადული kfg
гра норм
Це дурість, вона постійно каже щоразу, коли я закінчую гру, він постійно каже, виберіть свої дані щоразу, коли я повертаюся, він каже, що виправте це, або я видаляю цю гру зі свого телефону. Також чому ви змінили дизайн ворогів тепер гра навіть не звукова, тому що вороги не схожі на звукових ворогів тепер!!
Не вдається оновити бонуси...
Гарна гра мені дуже подобається
Загалом це досить весело, намагатися зібрати речі зі сцен і набрати високий бал — це дуже весело!, я рекомендую людям, які цікавляться подібними іграми.
Sonic Dash - Endless Running อาร์เคด zdrd
Це гарна гра, у яку можна грати, коли тобі нудно
Мені подобається гра, але є кілька проблем. Існує невелика затримка, коли ви торкаєтеся екрана, щоб стрибати, кататися тощо. Це дуже ускладнює ігровий процес. Крім того, я знаю, що безкоштовні ігри повинні якимось чином заробляти гроші, щоб залишатися на плаву, але є ШОСІЙ до багато реклами. Ви навіть не можете пропустити більшість з них. Вони з’являються майже після кожного запуску, а також є невеликі спливаючі вікна. Я влаштовую гру з рекламою, але її кількість і тривалість робить гру дещо неможливою. Idk Напевно, гру варто спробувати.
Це так добре, ви можете грати в ігри, перемагати босів і багато іншого, я оцінюю 5/5. Ви отримуєте бонуси, і ви можете розблокувати унікальних персонажів, як-от: Емі крем Блейз і так далі!
Чесно кажучи, це чудова гра! Подобається динаміка, а управління дуже просте. Ви можете ЗАРОБИТИ персонажів або заплатити за них, що приголомшливо. Іноді є кілька помилок, які технічно не є виною користувачів, але змушують вас програти, як збої, і я знаходжуся на етапі, коли заробляти персонажів для просування в межах рівнів стало справді важко, але це частина гри.
Напеши під 3 іграми хлопни 3рази і під подушкою буде айфон
Любіть це! Це дуже захоплююча гра. Це надихає вас робити багато речей, як-от паркур!☺
Клллллааасс!!!!! Круто!!!!!!
+++++
Пристойна трата часу, але ДУЖЕ забагато реклами! Ви навряд чи зможете зробити що-небудь у грі без попереднього перегляду реклами. Чесно кажучи, здається, що пріоритетом було максимізувати прибуток від реклами, а не задоволення гравця. Видалено з цієї причини.
Нічого нового не чекайте нових героїв.Бігові траси та перешкоди залишилися колишніми. По суті, повторювати те саме знову і знову. Отже, як завжди, дві зірочки ☆☆. Я хотів би серйозно змінити схеми бігу та перешкоди, персонажів з різними здібностями, наприклад, стрибати вище, бігати швидко/повільно тощо. Позбутися друзів тварин. Закриваючи мені огляд, коли я біжу, а тварини літають скрізь.
Pineapple Pen Arkaadmängud xrfb
Гра чудова, я її так люблю, що чудово попрацювала над цією грою!
Гра какаха