Post by naucebascecom on Feb 15, 2022 16:23:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο όλο το hack ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Έχω ένα samsung galaxy tab 7.7, GT-P6810, το play store λέει ότι δεν είναι συμβατό. Αλλά αφού το εγκαταστήσω στο άλλο μου tablet κινεζικής κατασκευής και αντιγράψω το αρχείο apk στο GT-P6810, μπορώ να εγκαταστήσω και να τρέξω καλά το παιχνίδι. Μπορεί το νέο μου tablet να καταχωρηθεί ως συμβατό;
Τα κλασικά χειριστήρια είναι απίστευτα δύσκολο στη χρήση, ειδικά με το πόσο μικρό είναι το dpad, και αυτό προέρχεται από κάποιον που χρησιμοποιεί τη σημείωση! Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε επιλογές για το μέγεθος του κουμπιού και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου λήψη
Θα ήθελα μια επιστροφή χρημάτων που δεν έπαιξε ποτέ μόνο μια μαύρη οθόνη και ένας τόνος ξεφλούδισε ξανά White them black. Και είμαι τρελός να έχω πρόσβαση στο μέταλ του επεισοδίου...
Καλό παιχνίδι, φοβερά επίπεδα, ναι, είναι απλώς το rippoff των ζωνών παιχνιδιών, αλλά εξακολουθεί να είναι το πρώτο μοντέρνο hd παιχνίδι Sonic 2d.
Ουφ... φτωχοί κακοί έλεγχοι. Το Sonic κινείται σαν γυμνοσάλιαγκος κολλημένος στην τσίχλα. Σχεδιασμός θαμπού επιπέδου μέχρι στιγμής χωρίς ροή. Πονάει το χέρι μου να παίζω για πολλά, λόγω των απαιτήσεων του ελεγκτή οθόνης αφής που δεν ανταποκρίνεται μερικές φορές και είναι άβολο.
Μου αρέσει, αλλά είναι κάπως δύσκολο, αλλά μου αρέσει γιατί αν είναι δύσκολο, μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι 🤳
Eggman. Το Sonic the Hedgehog εντάσσεται στη συλλογή κλασικών παιχνιδιών SEGA Forever, ένας θησαυρός δωρεάν κλασικών κλασικών κονσολών SEGA που
Δεν μπορώ να δω κανένα μπάντνικ και το sonic είναι πρακτικά αόρατο! Παρακαλώ διορθώστε!!!!!!!
Είναι ωραίο παιχνίδι γιατί είναι τόσο ωραίο τα γραφικά είναι καλά, το επίπεδο είναι ωραίο είναι το παιχνίδι sonic 1 και 2
Δύο λέξεις: Η Φυσική
(Online Interactions Not Rated by the ESRB) The sequel you've waited 16 years to see, SONIC THE HEDGEHOG™ 4 Episode I. Get ready for an all new 2D adventure
Δεν μπορώ καν να λάβω επιστροφή χρημάτων και τα στοιχεία ελέγχου είναι πολύ μικρά
Skin Editor 3D for Minecraft መሣሪያዎች pig
Sonic 4™ Episode I Arcade gerd
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, τίποτα άλλο.
Το 5ο Chaos Emerald είναι πολύ δύσκολο να το αποκτήσεις
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μισώ το πώς μπορώ να παίξω μόνο το επεισόδιο 1, επειδή το επεισόδιο 2 δεν είναι συμβατό με το machspeed stealth android tablet μου.Διορθώστε αυτό και θα βαθμολογήσω ξανά με 5 αστέρια και στα δύο
Σας ευχαριστούμε που φέρατε το Sonic στο Android, αλλά τα χειριστήρια απλώς δεν λειτουργούν. Οι πλατφόρμες γενικά απλά δεν είναι κομμένες για οθόνες αφής (δείτε επίσης: GTA3, Sonic CD). Μην νομίζετε ότι θα αγοράσω άλλα τέτοια είδη παιχνιδιών, συνεργάζονται μόνο με έναν ελεγκτή υλικού. Και πέρα από αυτό, μετά βίας μπορείτε να δείτε μπροστά από το Sonic, επομένως είστε σχεδόν τυφλοί εκτός και αν αποφασίσετε ότι αξίζει τον κόπο να απομνημονεύσετε κάθε χάρτη. Θα παραμείνω στο PS3 μου για αυτούς τους τύπους παιχνιδιών. Απεγκαταστάθηκε.
Είναι εντάξει 😔 αλλά όλες οι Ζώνες είναι ψεύτικες 😧
υπέροχο παιχνίδι
Μόλις κέρδισα αυτό το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε μια μέρα!!!! Ναι, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είμαι θαυμαστής του sonic can Dan
Sonic 4™ Episode I Аркадни ewrs
Αυτό δεν είναι καθόλου καλό παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά βαρετό και καθόλου ελκυστικό. Τα πρωτότυπα παιχνίδια Genesis, τα παιχνίδια Advance και τα παιχνίδια Rush, ακόμη και το Colors DS είναι καλύτερα από αυτό το παιχνίδι.
corpus.leeds.ac.uk/frqc/i-el-forms.num
Μόλις κατέβηκε για το nvidia shield.. το Sonic έχει κολλήσει.. του λείπουν τα μάτια και αιωρούνται... το κουμπί επιστροφής χρημάτων δεν λειτουργεί
Κατέβασε την εφαρμογή Hasbro FORCE LINK 2.0™ • Η εφαρμογή είναι συμβατή με επιλεγμένα iPhone®, iPad®, iPod touch® και επιλεγμένες Android συσκευές.
Κάθε μέρα δεν πηγαίνω σε νέο παιχνίδι, αλλά το κάνει από μόνο του, boo boo BOO
Όλοι οι Backwards Compatible τίτλοι του XBOX One
Είναι οκ
Το παιχνίδι φαίνεται να παγώνει και να κλειδώνει μετά τη λευκή οθόνη sega στο Galaxy Nexus μου. Ακούγεται σαν να είναι ICS, διορθώστε το και θα λάβετε μια σωστή αναθεώρηση.
Λειτουργούσε υπέροχα στο άλλο μου τηλέφωνο, αλλά τώρα σταματά πριν μπορέσει να φορτώσει οποιοδήποτε επίπεδο. Διορθώστε το, τότε θα δώσω 5 αστέρια.
Χρησιμοποιεί την ισχύ της μπαταρίας ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείται. Droid Razr διορθώστε αυτό το SEGA! Κυκλοφόρησε και το επεισόδιο II!!!!!
Όπως το παιχνίδι, μακάρι να μην είχα το πλήκτρο μενού στην οθόνη για το DNA μου
Funko POP!: Star Wars Ep 9 - Jannah #315 Bobble-Head Vinyl Figure ... Funko Mystery Minis Blind Box: Game of Thrones Vinyl Figure (1 Pack).
Γιατί τα χειριστήρια είναι πολύ μικρά; Τα χειριστήρια είναι πολύ μικρά, επομένως τα χειριστήρια είναι πραγματικά αδέξια.