Post by naucebascecom on Feb 15, 2022 16:14:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Това е наистина забавна игра, но има 2 проблема: 1, когато достигнах ниво 762 и се опитах да взривя веригата от бъчви, играта замръзва и се затваря всеки път, когато ги стрелям, което ме кара да не мога да премина през тази точка; 2, дори когато имам страхотен интернет сигнал, не мога да гледам реклами, за да взема екипи, чукове, зарове и ключове. Моля, отстранете тези проблеми.
Уау, страхотна концепция, но без геймплей. Когато го стартирах, той се стартира, но нямаше екран за зареждане или главно меню, просто черно, бих казал, че най-добрата игра някога в реклама.
Това е много забавна игра, ако харесвате идеята за гладка, проста, базирана на времето снимачна галерия. За съжаление е съсипано от реклами. Завършете ниво от 10 до 15 секунди, вземете 30-секундна реклама. Намерете лото магазин, гледайте 2 реклами, за да разкриете неща. Да умреш на ниво? Можете да гледате реклама, за да пропуснете нивото. О, просто искате да рестартирате нивото вместо това? Все пак имайте реклама. Освен ако по-късните нива не станат много по-дълги, ще прекарвате повече време с реклами, отколкото с играта. Деинсталиран.
Beat Racing:Car & EDM இசை keer
Me encanta Es el 2 mejor juego
Забавно е да започнете, но след известно време става малко скучно
Играта е страхотна, но може да се повтаря много. Също така смятам, че "разнообразието" от оръжия няма значение. Всички пистолети се чувстват еднакво, а подкартечниците се чувстват еднакво (имате само 1 супер пистолет). Дори не знам защо оръжията имат статистика. Единственото вълнуващо нещо да търсите за всички костюми. О, и не слушайте хленченето за реклами, не е толкова лошо в сравнение с други игри, които съм играл.
Johnny Trigger: Action Shooter Toiminta azhg
Вие сте най - смотата фирма не мога да га инсталирам постоянно ми излиза вие не може да инсталирате тази игра да ви еба и боклуците мръсни долни
Става, за сега
Играта е мн яка
Платено за премахване на реклами, но това просто означава, че няма повече произволно след неуспешна мисия. След като спечелите нов костюм, все още трябва да гледате реклама, за да поискате нещото, което трябва да играете, за да спечелите! Смешно, няма смисъл да премахвате реклами, въпреки че те също ви налагат, защото иначе не може да се играе, 1 или 2 всеки път, когато не успеете, и ако не се провалите за известно време, тогава ви хвърлят едно, след като завършите ниво.
Johnny Trigger: Action Shooter Akcijske igre suik
Самата игра е много забавна, забавна графика, страхотен геймплей. Единственият проблем са рекламите: има твърде много от тях. Прекарвам повече време в гледане на реклами, отколкото в игра. Добре е да имате реклама, за да получите бонуси... но да играете ниво за 15 секунди, последвано от 30 секундна реклама, просто преди това е краят на нивото е твърде много. Плюс реклами в екрана за зареждане... просто досадно.
Харесвам тази игра 20% стрелба 10% графика 25% карти 15% битка с шеф 30% герой безкрайна% музика 😎😎
тази игра ми е любимата ❤️❤️❤️💓
Има около 1 billliiiiiioooooonnnnnnn реклами като всяко нещо има реклама 🙄
Това е много грозна игра този който ги е направил е бил много глупав човек
Отлично 😃
Като цяло приличен убиец на времето, но геймплеят става много повтарящ се след известно време. Някакъв вид предизвикателства (например достигане на определен брой удари в главата) или система за изравняване биха били чудесни. Повечето от оръжията работят по същия начин, с изключение на битки с босове и наистина мисля, че това може да бъде разнообразно (най-добрият пистолет в играта става един от SMG поради бързата му скорост на стрелба, капацитет на амуниции и щети - не е един от „супер оръжия“). Като цяло мисля, че това е игра с потенциал за повече.
Наистина е забавно, когато дъската и оръжията са доста хубави.
Yo Тази игра е страхотна теглете
Би трябвало да е 4 от 5, но рекламите... ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ! Обичам тази игра. Но вие буквално прекарвате повече време в реклами, отколкото в игра (изброих). Дайте ми безплатна версия от $.99 за реклами и ще се върна. Както е сега, нямам търпение да играя 20 секунди, след което да прекарам цели 30 секунди в реклами. Свободното ми време е по-ценно от това.
Johnny Trigger: Action Shooter कार्रवाई rex
Това е много яко супер! 👉👌🧠👅👄🦷🦷👣👀👁️
Забавна проста игра, всичко зависи от вашето време. Преминах първата битка с шеф само с пистолета. Чакам kb първото ми ъпгрейд на оръжие сега, лентата за напредъка за това би била добра. Освен това, страхотна игра, която е идеална за игра, когато имате няколко свободни минути.
яко
Тази игра беше забавна в началото и продължих да плащам, докато стигнах наистина далеч и разбрах, че всяка карта е една и съща. Започнах да гадая коя карта ще бъде следващата, бях прав. Според мен тази игра е забавна веднъж на ден, но освен това е напълно скучна. Моля, поставете някои нови неща в тази игра като онлайн състезание или само удари в главата или трябва да правите юмручни битки. Това нещо би било забавно, изглежда, че тази игра отне няколко седмици, за да се направи и почти никакви усилия. Отначало забавно, но после скучно.
Играта е страхотна!! Наистина обичам пет звезди, защото това е невероятна игра в света, харесва ми
страхотна игра
Тази игра е забавна, без съмнение. Въпреки това, рекламите за награда почти не работят. Самият този проблем ми коства многократно пропускането на добри награди. Моля, поправете го.
Готина игра. Ще добре да може да се види характеристиките на оръжието в шопа преди да се купи и босовете да се движат т.е. да са по работе.
Наистина е добро. Но за мен не са 5 звезди. Би било, но поради 2 причини да не е така. Едно трябва да има повече допълнителни нива или ако можете да спечелите повече чукове, зарове и скъпоценни камъни. И две е, че въртенето на кожата на пистолета струва много скъпоценни камъни. Вие не печелите много, така че цената на кожата на пистолета да бъде като 25 скъпоценни камъни би било СТРАХОТНО. Освен това това е добра игра (добавете още кожи и оръжия, моля).
Забавно е, но има твърде много реклами, защото след всеки мач се появява реклама, така че съм гледал 173 реклами
Много добре
Страхотна игра за прекарване на времето, но трябва да ми бъдат възстановени средствата и оръжията, които трябва да гледате реклама, за да поискате. Имате само 7 секунди, за да го „получите“ или да изберете да го „загубите“. Имам екранни снимки на елементи, които явно се опитах да заявя, но таймерът изтече. Това е друг начин да гледате реклама. Телефонът ми се изчерпва с неограничени данни и не трябва да има извинение да не получа наградите, след като изпълня целите в играта. Повече няма да играя, докато не си върна загубеното. Дотогава 2 ⭐
Това е първата ми любима игра някога и тази игра wepona е много готина като wepona в реалния живот, а тази игра tnts е като Mine craft
Играта е много готина
Показвате твърде много реклами, мразя го, но играта е страхотна
Играх тази игра в продължение на час и дни, тя е забавна, но изведнъж всичките ми неща изчезнаха и трябва да започна отначало.
Супер
Забавление за около 10 минути, след което стана скучно, когато разбрах, че нивата просто се повтарят в цикъл, водещ до наистина лесни скучни битки с шефове, с единствената разлика, че редът на влизане на нивата е различен, но оформленията се използват отново и отново и отново и единственото нещо, което се променя, е фонът и осветлението. Понякога можете да използвате нов пистолет, но те по никакъв начин не са необходими. Играта изисква малко или никакви реални усилия или умения за игра. Той е там само за събиране на приходи от реклами.
Johnny Trigger: Action Shooter Jangovar oikp
Много е хубава тази игра изтеглете си
Тази игра има потенциала да бъде наистина забавна! Въпреки това, не може да се играе. Буферира и замръзва, когато го пусна на телефона си и когато го пусна на лаптопа си механиката не работи (цевите не експлодират, куршумите минават направо през тях). Бих искал да играя тази игра в бъдеще, но има нужда от още работа, преди да се счита за готова
Играх за по-малко от 30 секунди (2 кратки забавни нива), след което бях принуден да гледам 30-секундна реклама, след това играх още 1 ниво за 10 секунди и бях принуден да гледам отново същата реклама. След третия път деинсталирах. Перфектен пример за това как ефективно да убиете забавна игра. Това е нелепо.
Забавно е, докато не започне да повтаря оформления... не си струва за това и всички реклами в крайна сметка... би било едно нещо, ако бяха като на всеки 10 или повече нива, но буквално на всяко ниво или две. Отколкото понякога да вземеш предмети... отколкото дори когато ги гледаш за артикули, веднага след това получаваш реклама... играх го два дни, вече свърших... това е цялата тази игра, която наистина си струва.
повтарящи се
Моля, коригирайте грешките и рекламите
Йоооооооо
Забавна игра, но както казаха всички останали, твърде много добавки. Бихте си помислили, че Google прави достатъчно, без да се налага всичко да зависи от добавки.
Уникална много зарибява да им слагаш главички