(Android/iOS) Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych kody zwiększają wytrzymałość
Feb 15, 2022 16:26:31 GMT -5
Post by naucebascecom on Feb 15, 2022 16:26:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych 2022 version ▞▞▞
staje się wynagrodzeniem, aby szybko wygrać. mówi, że masz obsłużyć x klientów, ale zawsze daje tylko 1 lub 2 mniej, więc musisz kupić dopalacze, aby kontynuować.
Naprawdę kocham tę grę, jest niesamowita, dziękuję bardzo, naprawdę kocham twoją grę, aktualizuj ją i bądź szczęśliwy. Uwielbiam to, co dodałaś do tej pory.
To naprawdę dobra gra. Daje szanse na zdobycie klejnotów do ulepszenia Twojej kuchni. Przydałoby się, gdyby było wskazanie, na jakim poziomie Twoja kuchnia zmieni się np. z lodów na sushi.
Aktualizacja - ta gra zaczęła się fajnie, ale klejnoty są zbyt trudne do zdobycia i postęp w grze zależy w dużej mierze od nich. Po prostu nie cieszę się czekaniem, za bardzo przypominam pracę. Zamierzam odinstalować. - Naprawdę podoba mi się ta gra. Chociaż istnieją reklamy, nie są nachalne. Świetne również do koordynacji ręka-oko.
dzieki gra trudna ale fajna a nie wiedzialem ze pan kest z Polski lol
Chciałem dać tej grze dobrą ocenę, ale dopiero zacząłem grać i już wszystko jest nie tak. Granie na planszach, które proszą cię o dziewięć polubień, ale przyszło tylko siedem osób. Spowoduje to bardzo wczesne wydanie klejnotów, co oznacza, że późniejsze poziomy będą niemożliwe, jeśli ta gra miałaby tego rodzaju problemy na tak wczesnym etapie.
ok.
Tak uzależniająca i wymagająca, a ja uwielbiam wymagające gry.. Tak bardzo mi się to podoba na razie, o czym później nie mogę powiedzieć. Ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Więc tak tums up👍.
Ciekawa bardzo. No cóż, następna aplikacja nastawiona na wystawie z kupna diamentów bo przy cukierni bez owych diamentów się niczego nie ulepszy 😟
koncepcja jest świetna, ale daję ci tylko 2 gwiazdki z powodu irytujących reklam, które pojawiają się znikąd i dosłownie wpychasz nam to w gardła, kiedy będziemy musieli cofnąć 5 razy, aby opuścić reklamę!!!! tak denerwujące… a fakt, że walczymy o zbieranie diamentów i zajmuje to kilka dni, abyśmy mogli pominąć twoje niemożliwe misje, jest naprawdę denerwujący
fajna gra .polecam jest zarąbista . polecam .ostrzegam ze po jakims przypadku jest coraz cierzej i trzeba szybko wszystko gotc.dlatego daje 5 gwiazdek.😘😘😘❤❤❤❤😉😉😉
fajnie
vamd zatrzymuje się czasami podczas gry. Zaktualizowałem gry Google Play i otrzymuję te same wyniki. Gdybym mógł grać bez zatrzymywania się, cieszyłbym się tym bardziej.
Uwielbiam tę grę i uważam, że jest świetna, jedynym minusem jest to, że ulepszenie każdego poziomu nie powinno być kupowane za klejnoty, ale tylko za pieniądze i nigdy nie nagradzają ich wystarczająco.
fajna gra, ale... po pierwszym poziomie gra postępuje zbyt szybko. również ulepszenia to nierozsądna cena, wymagająca klejnotów za każdą rzecz.
Gdy masz tą grę u mojego kuzyna odrazu mi się spodobała naprawdę polecam a dopiero ją instaluję
nie ma sposobów na tworzenie klejnotów. na początku jest to łatwe, ale przejście z 500 do 5000 to ogromny skok!!! dochodzi do punktu, w którym granie staje się nudne, ponieważ musisz powtarzać i powtarzać i powtarzać, powtarzać i powtarzać poziomy, aby zdobyć klejnoty. i trudno jest iść do przodu na poziomach, jeśli nie możesz uaktualnić tego, czego potrzebujesz, jestem teraz w martwym punkcie i potrzebuję klejnotów. mam mnóstwo monet. po prostu potrzebujesz klejnotów. również jego usterka. jego zamknięte znikąd na mnie.
Jeśli chodzi o gatunek gotowania, ta gra naprawdę zapewnia. Buduje się odpowiednio, w tym łatwiejsze etapy treningowe i super wymagające etapy. Niektórych poziomów nie da się pokonać bez bonusów lub klejnotów, ale można je zdobyć za darmo. Próbujesz też wszystkich różnych kuchni!
this game is useful it help how to cook but the problem is always running in time.and this game take a lot of battery and defore u download it takes a lot of credit it takes time to load it can take 2hours to load😔😖😫but is very,very intresting too l really love it😘🙌💖but it can cause damages on your phone thanks a lot but this game am gona put it down
Super
Na początku było fajnie, potem stało się wyzwaniem, ale potem stało się zbyt trudne do tego stopnia, że granie przestało być zabawne. Jednak wciąż dobra gra. grafika też była całkiem dobra.
Zacząłem grać w tę grę, ciesząc się grą, ale utknąłem teraz, nie pozwoli ci przekroczyć poziomu i sprawi, że będziesz używał swoich klejnotów i nadal nie pozwoli ci przejść. Myślę, że chcą tylko, abyś kupił klejnoty, nie mogą cieszyć się taką grą to jest klasyfikowane jako oszustwo, nie będę znowu grać, po co to tak frustrujące
Fajna gra, ale gra jest bardzo zależna od diamentów i jeden z dwóch sposobów na ich zdobycie nie działa. W końcu oglądasz mnóstwo reklam bez wymiany diamentów.
Podoba mi się ALE ......mogłoby zostać przyszpieszone o diamentòw.
szybkie tempo, z wyjątkiem okresu między końcem gry a początkiem nowej rundy. co by było, gdybyś mógł położyć serca na kołowrotku? Podoba mi się, jak szybko się rozwijasz.
Kocham tą grę. Jest tak niesamowity, że daje mnóstwo okazji do zbierania klejnotów i monet. Tak łatwo jest po prostu dotknąć żywności i dostarczyć ją do klienta. To sprawia, że granie w tę grę jest o wiele przyjemniejsze. Chciałbym zobaczyć więcej gier waszych, jesteście niesamowici.
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game કેઝ્યુઅલ sdto
Gra jest dobra, a różne restauracje umożliwiają wybór. Jedyną trudną rzeczą jest możliwość zdobywania klejnotów na wyższych poziomach.
Zabawne i wciągające. Diamenty powinny być jednak łatwiejsze do zdobycia.....także, utknąłem na 46 poziomie, ponieważ gra ciągle powtarza, że nie udało mi się zdobyć poziomu, nawet jeśli dostanę trzy gwiazdki... wytrzymam kilka dni, mając nadzieję, że tak będzie naprawiono… teraz odinstalowuję… co jest dla mnie smutkiem, ponieważ ta gra jest fajna i uzależniająca
《厨房狂人》煮饭游戏和餐厅经营游戏对于最好小镇大厨所以玩厨房游戏并得到烹饪模拟器 休閒 qvgg
Oki
Super odlot
Gra jest ciekawa, ale tylko na pierwszym poziomie. Od drugiej restauracji jest trudno. Trzeba poprawić zdobywanie diamentów, ponieważ nie można kontynuować na kolejnych poziomach. Konfigurowanie zadań, aby zarobić 5000 poziomów, jest żmudne i nudzi się wielokrotnym graniem na tych samych poziomach.
Zła gra. Twórcy stworzyli poziomy, których nie możesz ukończyć. Oto jedyny sposób na przejście wyżej wymienionych poziomów: (1) Wydaj zielone klejnoty na początku gry, które są używane do specjalnych ulepszeń (2) Ulepszenia kuchni (2 patelnie na burgery itp.) są baaaardzo drogie ( 3) Limit czasu na niektórych poziomach jest dosłownie niemożliwy do pokonania, chyba że użyjesz zielonych klejnotów, aby przejść poziom. ogólnie rzecz biorąc, nie lubię być zastraszany, jak grać w grę. nie instaluj
Super
it's an awesome game. VERY addictive. Only problem I have is that you don't get enough diamonds. you might think of giving a diamond after every one you complete for a reward for finishing each no of each stage so to help upgrading your kitchen a little bit quicker. otherwise thanks for an awesome game
Gra jest super. Na zabicie nudy i czasu. Bardzo wciągająca nie można się doczekać kolejnego lvl.
to fajna gra, ale nienawidzę tego, ile czasu zajmuje ładowanie i ile pieniędzy musisz zarobić, aby ulepszyć, gdy każdy poziom daje ci tylko tyle pieniędzy.
Fajna
To bardzo fajna gra dla dzieci N również dla dorosłych..... Jest to fajna gra do robienia ponadczasowego N i możemy się nią naprawdę cieszyć.... ale tyle reklam 😅ale to naprawdę naprawdę bardzo fajna gra😊😍 ja Jestem 13-letnią dziewczynką NI Kocham to
Kitchen Craze: Ateşli şehir yemek oyunları Gündelik ooh
Zrobiłem recenzję wcześniej, ale muszę ją teraz poprawić, ponieważ więcej grałem w tę grę i zastanawiałem się, jak działa aktualizacja. Myślę, że gra jest przyjemna i przyjemna. Ale teraz po prostu znajdź ogólne wrażenia, które są po prostu w porządku. Powodem tego? Potrzeba klejnotów w celu ulepszenia. Jest to niepotrzebne, ponieważ tylko monety powinny być potrzebne do ulepszeń, ponieważ zarabianie monet jest oparte na zasługach, a zasługi graczy powinny być nagradzane w naturze. Nie sądzę, że klejnoty są potrzebne do ulepszeń. Monety powinny wystarczyć na ulepszenia. Klejnoty nie powinny być potrzebne. Uważam to za irytujące, ponieważ inne gry kulinarne nie wymagają klejnotów do ulepszenia, tylko monety wykonane na podstawie zasług. Ta potrzeba klejnotów tutaj w celu ulepszenia sprawia, że czuje się, jakby gracz był bity w twarz i wyśmiewany. Mam nadzieję, że zmodyfikujesz tę niefortunną wadę.
Zajebista gra
To fajna gra. Czasami dzieje się to trochę za wolno, ponieważ chcę obsługiwać klientów szybciej, ale nie mogę. Ogólnie rzecz biorąc, jest dobrze.
Dotad wszystko super, niestety od kilku dni skasowane w kolejnych poziomach i wlasciwie nic nie da sie zrobic :/
wciągająca gra tylko poziomy się skończyły a liczyłam na wiecej
Bubble Shooter Balls - Popping ארקייד wsv
fajny
Niedorzeczny. Kiedyś oceniałem go na 4 lub 5 gwiazdek, ale teraz zastanawiam się, czy 1 to nawet za dużo! Właśnie skasowałeś cały postęp i ustawiłeś mnie z powrotem na zero! Osiągnął poziom 6! I stracił cały postęp. Dodatkowo nowy układ wygląda tak dziecinnie! Nie wszyscy mądrzy! Zobacz ŻADNEJ poprawy!
Dobra gra, ale ta rzecz z klejnotami jest bardzo denerwująca. Każda recenzja tutaj mówi to samo. . . oczywiście nie chcą tego naprawiać i woleliby mieć kilka odinstalowań. Szkoda, bo to może być świetna gra.